غذا ساز

زرگان هنر آشپزی بر این باورند که پس از انتخاب مواد اولیه مناسب، مهمترین کار خرد کردن صحیح مواد اولیه و آماده سازی آن برای پخت است. شاید این مرحله از آشپزی خسته کننده ترین بخش آن هم باشد. خرد کردن سیب زمینی و انواع سبزیجات برای سالاد، ورز دادن خمیر کیک، کوبیدن مواد اولیه یک سس برای روی یک خوراک لذیذ، اینها کارهایی است که از خود پخت و پز طولانی تر و البته کم هیجان تر است. این روزها اما داشتن ابزار مناسب، این مرحله سخت را آسان تر کرده است. بانوی آشپزخانه ما حالا ده ها نوع وسیله گوناگون در اختیار دارد تا برای هر یک از این کارها دستیار مخصوص خودش را به استخدام بگیرد: مدیریت ماشین آلات آشپزخانه! اما روزگار مدرن کار را از این هم راحت تر کرده است. اختراع بزرگترین دستآورد آشپزخانه ای بشر، آشپزی را به یک بازی هیجان انگیز و شادی آور تبدیل می کند: یک غذاساز همه کاره. دستیار بی همتای بانوی آشپزخانه.


مشاهده بیشتر

دسته‌بندی